Hengelose Wieler Vereniging
sinds 1932

Ronde van Borne voor recreanten

13 juli 2015

Heb jij je al ingeschreven voor de Ronde van Borne voor recreanten op 27 augustus aanstaande?Donderdag 27 augustus 2015 is het eerste lustrum van de Rabobank Ronde van Borne. De wielerronde wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd en is tijdens de Melbuul’n dagen een traditie in Borne.

Het Open Borns Kampioenschap wordt verreden op hetzelfde parcours als de Elite en Rabo Dikke Bandenrace. De wedstrijd wordt gestart om 17.45 uur. Deelname is mogelijk voor iedereen in het bezit van een goede racefiets en valhelm. Deelnemers mogen niet in het bezit zijn van een KNWU-licentie, maar die met een NTFU-licentie, de toerfietsers bond, zijn wel gerechtigd om te starten.

De wedstrijd wordt georganiseerd als een Open Borns kampioenschap en dus zijn er meerdere prijzen. Na afloop van de wedstrijden worden de eerste drie renners gehuldigd, ongeacht of zij al dan niet uit Borne komen. Daarnaast zullen de eerste Bornse man en de eerste Bornse vrouw worden gehuldigd als Borns kampioen. Het Open Borns Kampioenschap wordt verreden op hetzelfde parcours als de andere wedstrijden en gaat over een afstand van 30 ronden, wat in de praktijk neer komt op bijna 30 kilometer wedstrijd. Er zal worden gereden volgens de reglementen van de KNWU en de  wedstrijd staat onder leiding van de aanwezige KNWU-jury. Deelname kost  € 5,- te voldoen bij de start.

 

HWV de Tubanters
Kalender
HWV de Tubanters
Trainingstijden

Iedere woensdag - Benninksweg
Vertrek in april om 18h30 
Vanaf mei 19h00

Iedere zaterdag
14h00 - Mr. P.J. Troelstraplein

Uitsluitend voor leden. Clubkleding verplicht! (ledenstop)

MEER INFO >>
HWV de Tubanters op Flickr, Facebook & Strava