Hengelose Wieler Vereniging
sinds 1932

Onze sponsoren

Bouwbedrijf De Jong is een flexibel, vakkundig middelgroot bouwbedrijf, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij leveren een perfect totaalproduct en zijn dealer van Knipping Kozijnen en Solarlux Vouwwanden. Bouwbedrijf De Jong BV is niet te groot voor kleine werkzaamheden en niet te klein voor grote werkzaamheden, waarbij voor ons altijd kwaliteit voorop staat
Meer informatie: Bouwbedrijf De Jong

Jaarsma & De Boer B.V. is een internetdienstverlener uit Hengelo. Voor bedrijven en organisaties ontwikkelen wij websites & (web)applicaties. Daarnaast verzorgen wij domeinnaamregistraties & webhosting. 
Bezoek de website: Jaarsma & De Boer

U vindt in StadLandWater een specialist op het gebied van civiele techniek. Een verantwoordelijke partner om u te ontzorgen; van werkvoorbereiding tot directievoering. Als civieltechnisch adviesbureau begeleiden we u graag en vakkundig bij een aanbesteding en bij gunning van projecten. Opdrachten van klein tot complex (bv relining/relinen) en omvangrijk zijn bij StadLandWater in vertrouwde handen.
Bezoek de website: StadLandWater

DBL Verlichting is gespecialiseerd in armaturen voor de buitenverlichting. Prestaties in creativiteit, energiebesparing en duurzaamheid van onze armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ragni, Rechlaternen en Veelite zijn de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar het om productontwikkeling gaat DBL Verlichting een belangrijke plaats inneemt.
Naast het vakmanschap en ervaring van onze fabrieken hebben de medewerkers van DBL Verlichting samen meer dan 50 jaar ervaring met het verlichten van de openbare ruimte. Bezoek de website DBL 

Bolhuis b.v. Schilderwerken is een familiebedrijf uit Hengelo met al bijna 90 jaar ervaring in voornamelijk onderhoudsschilderwerk en beglazing. Op dit moment werkt de derde generatie Robert Bolhuis met circa 20 vakmensen aan de voortzetting van de zorgvuldig opgebouwde naam in ons vakgebied. Bezoek de website Bolhuis Schilderwerken.

Gastroparts
GASTROPARTS is de leverancier voor (service) bedrijven, die binnen de gastronomie, grootkeuken en koeltechniek werkzaam zijn en dagelijks (reserve) onderdelen nodig hebben.
http://www.gastroparts.nl/

Pleintje
Bier- en Eetcafé t Pleintje; al ruim 34 jaar hét speciaalbiercafé van Twente. Minimaal 12 bieren van de tap daaronder vanzelfsprekend de seizoensbieren.  Naast het ruime assortiment aan speciaal bieren, heeft t Pleintje ook een hapjes- en dinerkaart: voor gezellig eten en drinken ben je bij ’t Pleintje aan het juiste adres.
http://www.biercafehetpleintje.nl/

VisionSports
Vision Sports is uw specialist op het gebied van Schaatsen, Skeeleren, Wielrennen en Mountainbiken in de regio Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Almelo. Hier vindt u alles met betrekking tot de genoemde sporten. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij VisionSports terecht!
http://www.visionsports.nl/

Sterkr
Sterkr is een compleet CRM pakket specifiek ontwikkelt voor evenementen, verenigingen en businessclubs. Sterkr is webbased en mobiel vriendelijk. Het is een pakket voor evenementen, verenigingen en businessclubs die hun processen effectiever en efficiënter willen laten verlopen. Ook de Tubanters maken gebruik van deze software.
http://www.sterkr.nl/

HWV de Tubanters op Flickr, Facebook & Strava