Hengelose Wieler Vereniging
sinds 1932

Onze sponsoren

Bouwbedrijf De Jong is een flexibel, vakkundig middelgroot bouwbedrijf, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij leveren een perfect totaalproduct en zijn dealer van Knipping Kozijnen en Solarlux Vouwwanden. Bouwbedrijf De Jong BV is niet te groot voor kleine werkzaamheden en niet te klein voor grote werkzaamheden, waarbij voor ons altijd kwaliteit voorop staat
Meer informatie: Bouwbedrijf De Jong

Bolhuis b.v. Schilderwerken is een familiebedrijf uit Hengelo met al bijna 90 jaar ervaring in voornamelijk onderhoudsschilderwerk en beglazing. Op dit moment werkt de derde generatie Robert Bolhuis met circa 20 vakmensen aan de voortzetting van de zorgvuldig opgebouwde naam in ons vakgebied. Bezoek de website Bolhuis Schilderwerken.

Pleintje
Bier- en Eetcafé t Pleintje; al ruim 34 jaar hét speciaalbiercafé van Twente. Minimaal 12 bieren van de tap daaronder vanzelfsprekend de seizoensbieren.  Naast het ruime assortiment aan speciaal bieren, heeft t Pleintje ook een hapjes- en dinerkaart: voor gezellig eten en drinken ben je bij ’t Pleintje aan het juiste adres.
http://www.biercafehetpleintje.nl/

VisionSports
Vision Sports is uw specialist op het gebied van Schaatsen, Skeeleren, Wielrennen en Mountainbiken in de regio Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Almelo. Hier vindt u alles met betrekking tot de genoemde sporten. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij VisionSports terecht!
http://www.visionsports.nl/

HWV de Tubanters op Flickr, Facebook & Strava